Incidenten Monitor

Volledig overzicht van alle geregistreerde incidenten binnen uw organisatie

Speciaal voor de servicemanagement software van TOPdesk heeft Victa een volledig dynamisch en interactief management dashboard ontwikkeld. Het dashboard verschaft een volledig overzicht van alle geregistreerde incidenten binnen de organisatie.

 

Snel, dynamisch en interactief informatie analyseren

De TOPdesk Incidenten Monitor is ontwikkeld op het krachtige Business Intelligence platform van QlikView. QlikView heeft een unieke, gepatenteerde geheugen gebaseerde associatieve technologie die gebruikers in staat stelt snel, dynamisch en interactief informatie te analyseren.

De TOPdesk Incidenten Monitor kan binnen enkele uren worden uitgerold. Het resultaat is een krachtige oplossing die snel door uw hele organisatie geïmplementeerd kan worden en die u snel terugverdient.

Incident Monitor

Hoe werkt Qlikview voor TOPdesk incidenten?

Binnen de QlikView-applicatie vindt u een aantal tabbladen waarop  onderdelen zijn uitgelicht die van toepassing zijn op uw bedrijf, bijvoorbeeld:

  • Doorlooptijden incidenten per soort (klacht, storing etc.)
  • Aantal incidenten per status (gereed, open etc.)
  • Trend aantal incidenten (eventueel ook historisch per status)

 

 

Deze module is beschikbaar voor TOPdesk pakketten:
Professional, Enterprise

Geïnteresseerden in Incidenten Monitor bekeken ook:

 

 

Incident monitor

Eenvoudig grafisch overzicht

Alle informatie wordt grafisch weergegeven in funnel charts, gauges en pie charts. Ook zijn er de lijstweergaven beschikbaar voor prints en rapporten. In de monitor kunt u zoeken tot op het laagste detailniveau (zoek een incident). Alle data is makkelijk en snel beschikbaar. In de QlikView-applicatie is het mogelijk elk van de verschillende informatieonderdelen uit te printen in rapportvorm. Dit kan zowel voor de e-mail (pdf) als fysieke print zodat u deze gegevens te allen tijde kan delen met uw collega's.

Makkelijk te integreren

QlikView voor TOPdesk is makkelijk te integreren met andere databronnen. Met de krachtige QlikView engine kunnen snel koppelingen worden gemaakt met databases of databestanden (o.a. XLS, XML, CSV, HTML). Vanuit de monitor kunnen ook alle mogelijke data exports worden gefaciliteerd. Een veel gebruikte export is bijvoorbeeld naar Excel.

Snel van start

Wij bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met de Incidenten Monitor op uw eigen data. U krijgt de TOPdesk Incidenten Monitor en de bijbehorende QlikView software vier weken gratis ter beschikking. Na deze periode kunt u beslissen of de monitor toegevoegde waarde biedt voor uw organisatie.